متن کامل این یادداشت را میخوانید:
پاسداشت اسوه استادی
این واقعیت مورد پذیرش همگان است که همنشینی و درس آموزی از محضر استادان بزرگ، اسباب سعادت است و بالیدن به این موهبت، شایان خردورزی. به ویژه اگر استاد، همزمان ویژگی های برجسته علمی و اخلاقی را واجد باشد و از او به نیکی، بسان الگوی علم و اخلاق یاد شود.
یاد و نام دکتر مهدی محسنیان راد، در ذهن شاگردان ایشان، هماره برانگیزنده احترام و ارادت بوده است. این استاد ارجمند، چه در گفتار و چه در مشی و رفتار، به ما آموخت شیوه تکریم بزرگان را. پس بجاست به رسم آن چه از ایشان آموخته ایم، پاس بداریم و قدردانی کنیم از بزرگ مردی که به ما راه علم و رسم رادمردی را آموخت.
به باور همکاران و دانشجویانی که در طول سه دهه گذشته توفیق رهپویی دانش را با این استاد ارجمند داشته اند، در زندگی ایشان، معرفت علمی، همیشه همراه با سجایای نیک اخلاقی بوده است. زیباتر این که فرایند دانش آموزی دانشجویان از استاد محسنیان راد، محدود به دریافت دانسته های ایشان نمی شود و ارایه بومی و مناسب شرایط جامعه روز ایرانی، نهفته در لابلای تمامی آموزه های استاد است.
واژگان در ساحت کلام استاد، بجا و با تامل به کار می روند و جایگزین کردن آنها با معادل های دیگر، نه گره گشا است و نه منطقی! حتی شرح و بسط ایشان بر اصل مطلب، اندازه است و درخور. به همین خاطر، نفوذ بیان دکتر محسنیان راد به گونه ای است که درک دانشجو را از موضوع وسعت می بخشد و به صرف اندوختن اطلاعات علمی محدود نمی شود.
نکته مهم دیگر، نزدیکی جنبه های نظری و عملی در مرام علمی استاد محسنیان راد است. ایشان الگوهای نظری دانش ارتباطات را با وجوه کاربردی آن درهم آمیخته اند. تحلیل فرهنگی و ارتباطی استاد از شرایط معاصر، چون ثمره تکاپوی خستگی ناپذیر و پژوهش مدار ایشان بر بستر ملاحظات بوم شناختی و تاریخی است، هم بدیع است و هم پذیرفتنی.
گرچه شایسته بود تجلیل از شأن و خدمات علمی و پژوهشی استاد زودتر از این صورت می گرفت، اما باز جای تشکر از مدیران دبیرخانه دائمی همایش روابط عمومی الکترونیک دارد که این کوتاهی را پایان دادند و بر افتخارات گذشته آقای دکتر محسنیان راد افزودند.
همیشه شاگرد استاد محسنیان راد؛